.

במיוחד! סדנא חגיגית לראש השנה

מחפשים השראה לחגים?

תקופת ראש השנה מלווה בד"כ בחגיגות וארוחות מיוחדות עם בני משפחה וחברים, ולכן זוהי הזדמנות מצויינת ללמוד מנות חדשות שיקשטו את שולחן האוכל שלכם ויוסיפו שמחה וטעם לסובבים אתכם. מנות עשירות בצבע, מרקמים וטעמים, לצד מנות מסורתיות לתקופת החגים- כולן על טהרת הבריאות

בנוסף, אתן לכם גם מתכונים מיוחדים שתוכלו להכין בבית, לצד המנות שנלמד בסדנא.

חדש!  סדנא אסייאתית

אוכל אסייתי הוא פשוט להכנה, טעים, בריא ותוספת נפלאה לתפריט היומי שלנו או לאירוח. 
הוא נחשב ל"מזון מהיר", אך בריא, ותמיד כדאי להחזיק במזווה מצרכים ותבלינים להרכבת ארוחה אסיאתית מהירה.
בסדנא נכין מנות בהשראת המטבחים התאילנדי, היפני וההודי המסורתי. נלמד על התבלינים והטעמים החדשים.

סדנת קטניות- מומלץ!

מרגישים שחסר לכם חלבון איכותי בתפריט?

אפשר לאכול מגוון עצום של תבשילים עם חלבון, ללא מזון מן החי, גלוטן או סוכר,
ולהמשיך לקבל את כל הויטמינים, המינרלים והסיבים התזונתיים הנדרשים לגוף.

סדנת לחמים ועוגות ללא גלוטן- עם שמרים

רגישים לגלוטן? לא חייבים לוותר על לחם!
אפשר להכין לחמים ועוגות ללא גלוטן ולהחזיר את הבריאות לידיכם! 

כמה פעמים רצית לאכול לחם ולא מצאת אלטרנטיבה בריאה?
או שניסית להכין לבד וזה לא ממש יצא?
אולי למישהו במשפחה שלך יש צליאק או רגישות לגלוטן והם חולמים על פרוסת לחם קלוי עם פסטו ואבוקדו?

בסדנת לחמים ועוגות ללא גלוטן תלמדו להכין את אותם לחמים, מאפים וקינוחים שאתם אוהבים- בגרסה הבריאה, ועדיין להרגיש נפלא!

"ציונה מוכיחה ומלמדת שבאמת אפשר להמשיך וליהנות ממזון טעים וגם בריא. 

מתכוניה הנפלאים מתאימים לכל המשפחה (כולל הילדים), הם פשוטים מאוד להכנה ולכן יישומיים גם לאנשים שאינם משופעים בעודף זמן לעבודה במטבח.


את עבודתה המצוינת עושה ציונה בפשטות, ב"גובה העיניים" ובצניעות שכמותה לא פוגשים לעיתים קרובות בקרב אנשי מקצוע איכותיים כמותה."

לאה רזניקוביץ, חיפה

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.