בואו להצטרף לחוויה מעוררת חושים
עם השפית ציונה מלמן
סדנאות לבישול בריא, טבעוני, ללא גלוטן וללא סוכר
כי עם הטכניקות והמתכונים הנכונים
אוכל בריא יכול להיות עבורך חגיגה קולינרית -
טעים, קל להכנה, מגוון ועשיר!
4 סדנאות לבחירתכם:
סדנא חגיגית לראש השנה
סדנא אסייאתית
סדנת קטניות
סדנת לחמים ועוגות
מי אני?
נעים מאוד, אני ציונה מלמן, שפית ומנחה לאורח חיים בריא,
עוסקת בתחום המטבח הבריא כבר למעלה מ-20 שנים!
בעלת ניסיון רב בהקמת מטבחים מקצועיים ובניית תפריטים: מייסדת ושפית ראשית במצפה אלומות, ברפוד, עוזרת שף ראשי בחוות הבריאות והמכון הלימודי Tree of Life שבאריזונה ומחברת של למעלה ממאות מתכוני בריאות.
ניתן למצוא מתכונים רבים שלי באינטרנט, בעיתונים, בטלויזיה וברדיו.
אני מאמינה שהגוף והנפש משולבים זה בזה והתזונה משפיעה על חיינו, בריאותנו ומי שאנחנו. מתוך אתגרים בריאותיים רבים שהיו בחיי והגיעו לשיא המשבר עם קריסת מערכת החיסון ואוזלת ידה של מערכת הבריאות הקונבנציונאלית למציאת פתרון, הגעתי לנקודת המפנה כאשר הבנתי שהבריאות שלי הינה באחריותי וטמונה בשינוי הרגלי חיים ובתזונה נכונה המונעת מחלות.
אני מלאת תשוקה להעניק לכם מניסיוני ידע, יצירתיות בבישול, הנאה ובעיקר בריאות! לצד כלים חשובים לשמירה על אורח חיים בריא!
הטכניקות, הכלים והמתכונים אותם אני מלמדת לקוחים מהמטבח הטבעוני, אך מתאימים לכל מטבח ולכל אחד.
במיוחד! סדנא חגיגית לראש השנה
מחפשים השראה לחגים?
תקופת ראש השנה מלווה בד"כ בחגיגות וארוחות מיוחדות עם בני משפחה וחברים, ולכן זוהי הזדמנות מצויינת ללמוד מנות חדשות שיקשטו את שולחן האוכל שלכם ויוסיפו שמחה וטעם לסובבים אתכם. מנות עשירות בצבע, מרקמים וטעמים, לצד מנות מסורתיות לתקופת החגים- כולן על טהרת הבריאות.
בנוסף, אתן לכם גם מתכונים מיוחדים שתוכלו להכין בבית, לצד המנות שנלמד בסדנא.
נלמד להכין:
- משקה קר של תפוחים ורימונים
- גפילטע פיש טבעוני
- פטריות פורטובלו מושרות ברוטב תמרי, וממולאות בפאטה פקאן
- מרק בטטה וזוקיני עם תימין ורוזמרין, לצד קרם קשיו מתובל (חם או קר)
- מיני פנקייקים מתובלים עם פטריות ותבלינים, מוגשים עם קרם קשיו ופטריות
- מוסקה עם רוטב צ'ייזיקי מאגוזי מקדמיה - מתכון גורף מחמאות!
- סלט רימונים, עדשים שחורות וכרוב אדום, ברוטב תפוזים ועשבי תיבול
- סלט מנגולד עם מנגו, אגוזי מלך ורימונים ברוטב מנגו
- סלט קינואה ים-תיכוני עם עגבניות, ירקות ועשבי תיבול טריים, זיתים ולימון ברוטב לימוני עם נענע ופטרוזיליה
- טארט טאטן תפוחים ושקדים לראש השנה
- גלידת אננס קוקוס ומנגו
- אגסים ברוטב פירות עשיר ותבלינים, בליווי רוטב דבש, קשיו ואגסים
מתי ואיפה?
6/9/15 יום ראשון, ברחובות, בשעות 18:00-21:30
10/9/15 יום חמישי, בהרצליה (מרכז העיר) בשעות 10:00-13:30
חדש! סדנא אסייאתית
אוכל אסייתי הוא פשוט להכנה, טעים, בריא ותוספת נפלאה לתפריט היומי שלנו או לאירוח.
הוא נחשב ל"מזון מהיר", אך בריא, ותמיד כדאי להחזיק במזווה מצרכים ותבלינים להרכבת ארוחה אסיאתית מהירה.
בסדנא נכין מנות בהשראת המטבחים התאילנדי, היפני וההודי המסורתי. נלמד על התבלינים והטעמים החדשים.
נלמד להכין:
- ממרח (Paste) קארי תאילנדי
- מרק טום-ים וטום-קה
- קארי ירקות תאילנדי
- סלט מלפפון וואקאמה אסיאתי עם ג'ינג'ר וליים
- קונוסים מחצילים עם אורז ופטריות
- דאל עדשים אדום
- שיפודי ירקות בסגנון אסייתי
- פודינג תאילנדי מאורז שחור עם רוטב מנגו
- קרם קוקוס בהשראה תאילנדית (יכול לשמש גם כגלידה טעימה!)
מתי ואיפה?
27/8/15 יום חמישי, בתל אביב (רמת אביב) בשעות 18:00-21:30
1/9/15 יום שלישי, ברעננה (מתאים לשומרי שבת וכשרות) בשעות 10:00-13:30
סדנת קטניות- מומלץ!
מרגישים שחסר לכם חלבון איכותי בתפריט?
אפשר לאכול מגוון עצום של תבשילים עם חלבון, ללא מזון מן החי, גלוטן או סוכר,
ולהמשיך לקבל את כל הויטמינים, המינרלים והסיבים התזונתיים הנדרשים לגוף.
נלמד להכין:
- קציצות מאש פיקנטיות עם רוטב עלי מנגולד זוקיני
- פאטה שעועית אדומה- מוגש עם מיני פנקייקס בליווי גוואקאמלה וסלסה חריפה
- עוגיות שעועית אזוקי בנוסח אסייתי, מתובל בשורש גלאנגל ועלי כפיר ליים,
עם ציפוי קרמל קוקוס סמיך - דאל- קארי עדשים אדומות עם בטטה
- סלט עדשים שחורות עם פלפלים אדומים, כוסברה וג'ינג'ר בליווי רוטב תפוזים
- עדשים מונבטים
מתי ואיפה?
25/8/15 יום שלישי, בקדימה צורן בשעות 18:30-22:00
4/9/15 יום שישי, בראשון לציון (מרכז העיר) בשעות 10:00-13:30
סדנת לחמים ועוגות ללא גלוטן- עם שמרים
רגישים לגלוטן? לא חייבים לוותר על לחם!
אפשר להכין לחמים ועוגות ללא גלוטן ולהחזיר את הבריאות לידיכם!
כמה פעמים רצית לאכול לחם ולא מצאת אלטרנטיבה בריאה?
או שניסית להכין לבד וזה לא ממש יצא?
אולי למישהו במשפחה שלך יש צליאק או רגישות לגלוטן והם חולמים על פרוסת לחם קלוי עם פסטו ואבוקדו?
בסדנת לחמים ועוגות ללא גלוטן תלמדו להכין את אותם לחמים, מאפים וקינוחים שאתם אוהבים- בגרסה הבריאה, ועדיין להרגיש נפלא!
נלמד להכין:
- לחם בסיסי
- וואריאציות שונות: לחם עם עשבי תיבול, לחם בצל וכרישה ולחם עם טוויסט מתוק
- ברוסקטה איטלקית טעימה במיוחד!
- ממרחים נהדרים ובריאים, קלים להכנה
- עוגת בבקה כמו שסבתא הייתה מכינה- עוגת השמרים האירופאית הנפלאה עם קינמון ותמרים
- גרסה נוספת של עוגת הבבקה עם שוקולד
- עוגת שקדים ותפוחים
מתי ואיפה?
8/9/15 יום שלישי, בהרצליה (מרכז העיר) בשעות 10:00-13:30
בהרשמה לסדנא אחת - 325 ש"ח
בהרשמה לשתי סדנאות - 292 ש"ח לאחת (10% הנחה)
בהרשמה לשלוש/ארבע סדנאות - 276 ש"ח לאחת (15% הנחה)
*ההנחה היא לפי כמות ההרשמות:
לדוגמה- אדם שנירשם ל-3 סדנאות יהנה מ- 15% הנחה וגם 3 חברים שנרשמו יחד לסדנא אחת יהנו מ- 15% הנחה (במקרה הזה ההרשמה והתשלום יהיו על שם אחד החברים והקיזוז הכספי ייעשה ביניהם).
*כתובת מדוייקת תשלח לאחר הרשמה
"ציונה מוכיחה ומלמדת שבאמת אפשר להמשיך וליהנות ממזון טעים וגם בריא.
מתכוניה הנפלאים מתאימים לכל המשפחה (כולל הילדים), הם פשוטים מאוד להכנה ולכן יישומיים גם לאנשים שאינם משופעים בעודף זמן לעבודה במטבח.
את עבודתה המצוינת עושה ציונה בפשטות, ב"גובה העיניים" ובצניעות שכמותה לא פוגשים לעיתים קרובות בקרב אנשי מקצוע איכותיים כמותה."
לאה רזניקוביץ, חיפה
למידע נוסף השאירו פרטים
ונצור עמכם קשר בהקדם
או שלחו לנו מייל ל- tzionamelman@gmail.com
כל הזכויות שמורות לציונה מלמן © 2015
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר